Hinnerup Løberne 

Hinnerup Løberne blev stiftet i 1999 med det formål "at fremme fælles løbetræning, fælles deltagelse i motionsløb og socialt samvær for medlemmerne".


I træningen er der plads til alle – både nye og erfarne løbere. Det tilstræbes, at man løber i grupper, men vi har normalt ingen faste træningsprogrammer eller trænere.

            

Træning starter fra Rønbæk centret ved HOG (bag svømmehallen). Løberuterne går normalt igennem Frijsenborgskoven ved Hinnerup og er på 4 til 12 km. I den mørke tid af året løber vi på oplyst rute på stisystemer i Hinnerup. Læs mere under træning


Motionsløb

Hinnerup Løberne deltager i en del motionsløb, primært hos naboklubberne i Østjylland, men også andre spændende løb i Danmark (se under fanebladet Event)
            

Klubben yder tilskud til deltagelse i nogle af de løb, som Hinnerup Løberne             deltager i, som et klubarrangement – dog med undtagelse af vores eget Djurslands Bank løb. Til disse løb vil der være fokus både på oplevelsen/sluttiden/socialt samvær og ofte med mulighed for fælleskørsel.
            
Tilmelder man sig et løb, hvor klubben betaler, enten hele eller noget af startgebyret, og bliver man forhindret i at deltage, skal man uanset årsag selv betale hele startgebyret for løbet, hvis startnummeret ikke afsættes til en anden fra vor løbeklub.

            

Find klubarrangementer (løb, foredrag mv.) i kalenderen eller under event.

Lidt presseomtale: Favrskov Posten 
 
 
Vedtægter
Se klubbens vedtægter her.

 

Bank:

Djurslands Bank Reg. nr. 7263 - konto nr. 1111423. Husk navn og adresse ved direkte bankoverførsel.