Vælg år
2024      2023      2022      Alle (tidligere år)
Djurslands Bank Løbet

Djurslands Bank Løbet - Hinnerup

Kom og vær med til at fejre Hinnerup Løbernes 25 års jubilæum

Torsdag den 6. juni starter vi i Hinnerup midtby - med nye ruter til følgende:

- Børneløb = 2,5 km.
- Voksen/børnerute = 5 km. 
- Voksen/børnerute = 10 km. (2 x 5 km.)
- Walk-rute = 4 km. 

Med start fra midtbyen løbes der både i eng, skov og langs å og søer. En flot margueritrute der viser Hinnerup fra sin flotteste side. 

I mål er der vand, æbler og masser af lodtrækningspræmier blandt alle startnumre. Disse er sponsoreret af nærområdets butikker og virksomheder. 


17.05.2024  Benita Christensen
Læs mere
Intervaltræning forår 2024

Så er vi klar med forårets intervaltræning. Ib, Brian, Tommy og Carsten står klar med kendte intervaltræningsprogrammer fra torsdag den 7. marts og hver torsdag frem til 13. juni. Vi løber på tid og ikke distance, så alle kan være med - klik på læs mere

Intervaltræning med andre er lettere, mere seriøst, socialt og sjovt. Vi starter altid kl. 18.00 ved klubhuset - du skulle prøve det !


19.02.2024  Carsten Wetche
Læs mere
Løb gratis med Hinnerup Løberne - helt frem til 1. marts

Kom og løb med hos Hinnerup Løberne. Frem til 1. marts kan du gratis løbe med ved vore træninger. Søndag er der fælles opvarmning kl. 9.00 og derefter løbes der langsomt over til Linen/skoven. Her inddeles løberne i tempogrupper, lige fra Royal Run løbeskolen der løber ca. 7 min/km til de hurtigste og erfarne der løber ca. 5 min/km. På søndage løbes der typisk 5-12 km. Tirsdage løbes kl. 18 (uden fællesopvarmning) på oplyste stisystemer i Hinnerup og distancen er typisk 5-8 km.

Jamen, skal jeg så komme til alle træninger ? NEJ, det er frivilligt hvor ofte du løber i løbeklubben, men du har altid nogen at løbe med og til at holde motivationen oppe med.

Jamen, er jeg god nok til at løbe i en løbeklub ? JA, der er alle niveauer og aldre - flest motionister der bare vil løbe sammen, men også en gruppe der giver den gas.   

Jamen, er det ikke dyrt kontingent, når jeg selv kan løbe en gratis tur ? NEJ, kr. 250,- for et helt år. Der er tilskud til motionsløb, rabataftale på løbeudstyr og dit løb vil blive mere struktureret.

Kom og prøv det, du vil ikke fortryde ! 


22.01.2024  Tommy Jespersen
Læs mere
Djursland Bank løbet - hjælpere

Vi er i fuld gang med at gøre klar til vores eget motionsløb, Djurslands Bank Løbet, og har brug for nogle hjælpere før, under og efter løbet d. 6. juni 2024. Har du tid og lyst til at give en hånd med i forbindelse med løbet? Meld dig til under event - "Hjælper til Djursland Bank Løbet" eller på liste i klubhuset.

Læs om selve løbet via linket i toppen af hjemmesiden og/eller under event menuen. 


06.05.2024  Carsten Wetche
Læs mere
Trailløb - teknik kursus

Kursus i teknikken omkring at løbe trailløb. Et 3 timers kursus med en blanding af praktik og teori omkring at løbe på  små stier og  op og ned af bakker.


04.04.2024  Benita Christensen
Læs mere
Skal du løbe Royal Run 24. maj ?

Skal du løbe Royal Run den 20. maj 2024 (2. pinsedag) ? Hvis ja, så er vi i gang med et træningsforløb for let-øvede. De træner søndage kl. 9.00-10.00 og tirsdage kl. 18.00-19.00. Hver træning har 4 løbepas med 1 minuts gåpause mellem hvert løbepas. Løbeminutterne bliver flere og flere som ugerne går, men stadig med 1 minuts gåpause mellem hvert løbepas. Der løbes langsomt (ca. 7 min/km.) og tempoet forbliver det samme gennem hele træningsforløbet. Dermed opbygger vi skånsomt led og muskler til f.eks. Royal Run eller Kageløbet i Randers :-)

Eventuelle spørgsmål: info@hinneruploberne.dk    


22.01.2024  Tommy Jespersen
Læs mere