Mail modtaget fra Albatros Adventure Marathons: 
 
Hej Anni,

Jeg hedder Bo Eriksen og er en del af Albatros Adventure Marathons.
 
Hvert år arrangerer vi 7 Adventure Marathons rundt omkring i verden. Blandt de vilde dyr på savannen i Sydafrika, i den jordanske ørken, på indlandsisen i Grønland, blandt 2000 templer og pagoder i Myanmar, ned ad bjerge i Andalusien, på vulkaner på Island eller på den kinesiske mur.
 
Vi er en del af Albatros Travel og vores Adventure Marathons er en del af en rejsepakke, hvor man, ud over at løbe vores løb, også kommer til at opleve de lande man løber i.
 
Vi håber selvfølgelig at nogle af Jeres løbere har lyst til at deltage i et af vores løb. De kan sagtens tilmelde sig direkte på vores hjemmeside. www.albatros-adventure-marathons.com.
 
Mange løbeklubber arrangerer hvert år en løberejse for sine medlemmer. Vi håber derfor at kunne give Jeres løbeklub lidt inspiration til en helt speciel løberejse.
 
Det tilbud jeg har vedhæftet i denne mail drejer sig om The Great Wall Marathon 2020.
 
Sidste år havde vi jubilæum i Kina, da det var 20. gang The Great Wall Marathon blev afholdt. Vi havde mere end 80 danske løbere med i 2019. Og håber selvfølgelig på at få mindst ligeså mange med i 2020. Vi har hvert år op til 2500 løbere fra mere end 70 lande til start i Kina.
 
Til The Great Wall Marathon kan man vælge at løbe maraton, halvmaraton og 8,5 km Fun Run, men man kan også tage med som tilskuer. Så det er en rejse, hvor alle i familien kan være med.
 
Vi har igen i år en dansk rejsepakke, hvor fly København-Beijing T/R er inkluderet i prisen great-wall-marathon.com/dansk-rejsepakke
 
Den danske rejsepakke koster USD 2195. (Man kan også købe rejsepakken uden fly til USD 1595.)
 
Der vil være dansk rejseleder på hele turen. Hoteller, transport alle dage, udvalgte måltider, Inspektionsdag ved muren torsdag, selve løbspakken lørdag, Celebration Dinner og ’After Party’ søndag og andet er inkluderet i prisen.
 
Tag et kig på vores vedhæftede tilbud, og kig meget gerne på vores hjemmeside www.albatros-adventure-marathons.com
 
Hvis I vil sende informationen videre til Jeres løbere, vil vi blive meget glade. Og hvis I har brug for billeder eller andet til Jeres hjemmeside eller facebook gruppe må I endelig sige til.
 
Vi håber på at se nogle af Jeres løbere til et af vores løb.
 
Best regards
Bo Eriksen
Race & Event Manager

Great Wall Marathon | Big Five Marathon | Petra Desert Marathon | Polar Circle Marathon | Bagan Temple Marathon Iceland Volcano Marathon | World's Fastest Marathon
 
ALBATROS ADVENTURE MARATHONS | Tøndergade 16 | DK-1752 Copenhagen V | Tel. +45 36 98 98 38
www.albatros-adventure-marathons.com