Løbeskole 2024   KICK - din løbestart
Vi tilbyder et løbeskoleforløb, som er inspireret af løbeskolekonceptet, KICK - din løbestart, der er udviklet af en række østjyske løbeklubber i samarbejde med af DGI. Selve træningen er målrettet voksne og vil være overvejende klassisk med vekslen mellem gang og løb. Desuden træner vi let styrke, balance mv. med henblik på at forebygge skader. Der er to ugentlige fællestræninger, der har fokus på at træningen bliver sjov, seriøs og social.
 

Målgruppe:

Løbeskolens begynderhold - del 1 er for dig, der ikke er vant til at løbe. Løbeprogrammet starter helt fra bunden og ender med, at du efter 12 uger ubesværet kan løbe 20 min. i træk.  
 
Løbeskolens begynderhold - del 2 er for dig, der har deltaget på begynderhold del 1 eller som kan løbe 6 minutter i træk i langsomt tempo. Efter disse 12 uger, vil du kunne løbe 4 km uden pauser.
 

Periode:

Begynderhold del 1 - opstartsdato: søndag d. 7. april 2024 kl. 9.30. Tilmelding: KLIK HER
   
Begynderhold del 2  - opstartsdato: søndag d. 30. juni 2024 kl. 9.00             

Træning:

Der er fællestræning søndag kl. 9.00 med trænere
             
Om tirsdag eller torsdagen kl. 18.00 opfordres deltagerne til at løbe søndagens program sammen igen, i en selvstændig gruppe. Der oprettes en messengergruppe, så I har kontakt til hinanden.

Vi mødes i/ved klubben (HOG-fodbolds klubhus bag ved svømmehallen).

Det er ikke vigtigt at løbe hurtigt - det vigtigste er at komme godt i gang !

Træningsprogrammet er angivet i minutter (ikke i kilometer) og veksler mellem gang og løb. Træningsprogram for begynderhold del 1 og 2: Niveau 1

Efter gennemførsel af træningsprogrammet for begynderholdet (Niveau 1, del 1 (12 uger) og del 2 (12 uger)) anbefales enten:

Pris:

Det koster kr. 100,- at deltage de 12 uger på KICK-din løbestart begynderholdet del 1, men er gratis for klubbens medlemmer. Du bliver ved tilmeldingen meldt ind i løbeklubben og får dermed mulighed for at deltage i klubstøttede motionsløb fra august måned.

Når de første 12 uger er er gennemført, starter begynderhold 2, søndag den 30. juni, også med 12 uger til kr. 100,-  (gratis for medlemmer)

 Er du allerede medlem af Hinnerup Løberne er det gratis at deltage på begynderholdene.
 
            
Klik her -> Løbeskole 2024 for at tilmelde dig 2024 løbeskolen!

Vi glæder os til at se dig!                     

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Tommy Jespersen på mobil: 9156 7838 eller hive fat i os via Facebook