Klubmodul henter siden
Begynderhold del 1 - tilmelding
Tilmeldingsfrist er overskredet

Kickstart et liv som løber med Hinnerup løberne

Vil du gerne i gang med at løbe? Har du selv forsøgt flere gange, men er gået i stå eller har mistet motivationen? Så er vores løbeskole løsningen! 
 
Hinnerup løberne har tilsluttet sig KICK konceptet, der giver dig den bedste start på dit nye liv som løber. Tilbuddet er udarbejdet i samarbejde med DGI Løb og er målrettet voksne. Der er ikke fokus på tider, kilometer eller om du har det sidste nye skrig på indenfor løbetøj. Alle kan være med uanset niveau og forudgående erfaringer.
 
Vi tilbyder dig et 12-ugers begynderprogram med fællestræning om søndagen. Derudover opfordres til at begynderholdet selv løber ugens program enten tirsdag eller torsdag. Der oprettes en messengergruppe eller lignende, så I kan kontakte hinanden.
 
Træningsprogrammet veksler mellem gang og roligt løb og er det, der løbes både søndag og torsdag.
 
Vi træner dig langsomt og krydrer vores fællestræninger med moderat styrke- og balanceøvelser, så vi forebygger eventuelle skader, og derved underbygger din lyst til at løbe og ikke mindst nyde det. På længere sigt vil du opleve større overskud og glæde i hverdagen. Vores motto er at træningen skal være sjov, social og seriøs!
   
Praktiske informationer: 
Opstart: Søndag den 7. april 2024 kl. 9.30, (de efterfølgende søndage kl. 9.00) – mødested ved HOGs fodbold klubhus bag svømmehallen

Pris: Begynderhold del 1 (inkl. medlemskab i 2024) – 100 kr. /gratis for medlemmer
 
Søndag d. 30. juni starter KICK begynderhold del 2 op med endnu 12 ugers forløb, igen til kr. 100,- / gratis for medlemmer. Dvs. har du deltaget i Begynderhold del 1 er du registreret som medlem, og del 2 er gratis.
 
Som deltager på KICK begynderhold del 1 og/eller del 2 har du også mulighed for at deltage gratis i klubarrangementer som grillaften, Djursland Bank løbet i Hinnerup og familievenligt fødselsdagsløb i oktober.
 
Læs mere om løbeskoleforløbet HER 
Hinnerup løber T-shirt/singletter kan, hvis du ønsker en, bestilles for kun 200 kr. på hjemmesiden under menuen SHOP
Tilmeldte
14 /30
Tilmeldingsfrist
31.05.2024
Tidspunkt
07.04.2024 kl. 09.00 - 23.06.2024 kl. 10.00
Sted
HOG-fodbolds klubhus bag ved svømmehallen