Klubmodul henter siden
KICK Begynderhold del 1 - Opstart
Tilmeldingsfrist er overskredet

Kickstart et liv som løber med Hinnerup løberne

Vil du gerne i gang med at løbe? Har du selv forsøgt flere gange, men er gået i stå eller har mistet motivationen? Så er vores løbeskole løsningen! 
 
Hinnerup løberne har tilsluttet sig KICK konceptet, der giver dig den bedste start på dit nye liv som løber. Tilbuddet er udarbejdet i samarbejde med DGI Løb og er målrettet voksne. Der er ikke fokus på tider, kilometer eller om du har det sidste nye skrig på indenfor løbetøj. Alle kan være med uanset niveau og forudgående erfaringer.
 
Vi tilbyder dig et 12-ugers begynderprogram med to ugentlige fællestræninger, den ene om søndagen er med træner, og den anden om torsdagen, hvor I som deltager på begynderholdet selv løber sammen i en gruppe. Der vil være en træner med i starten om torsdagen, så I kan få en god start og der oprettes en messengergruppe eller lignende, så I kan kontakte hinanden.
 
Træningsprogrammet veksler mellem gang og roligt løb og er det, der løbes både søndag og torsdag.
 
Vi træner dig langsomt og krydrer vores fællestræninger med moderat styrke- og balanceøvelser, så vi forebygger eventuelle skader, og derved underbygger din lyst til at løbe og ikke mindst nyde det. På længere sigt vil du opleve større overskud og glæde i hverdagen. Vores motto er at træningen skal være sjov, social og seriøs!
   
Praktiske informationer: 
Opstart: Søndag den 24. april 2022 kl. 9.30, (de efterfølgende søndage kl. 9.00) – mødested ved HOGs fodbold klubhus bag svømmehallen
 
Pris: Begynderhold del 1 (inkl. medlemskab i 2022) – 100 kr.
 
Søndag d. 17. juli starter KICK begynderhold del 2 op med endnu 12 ugers forløb, igen til kr. 100,-
 
Som deltager på KICK begynderhold del 1 og/eller del 2 har du også mulighed for at deltage gratis i klubarrangementer som grillaften, Djursland Bank løbet i Hinnerup eller familievenligt fødselsdagsløb i oktober.
 
Hvis du allerede er medlem af klubben er deltagelse på KICK begynderholdet gratis.   
 
Hinnerup løber T-shirt/singletter kan, hvis du ønsker en, bestilles på hjemmesiden under menuen SHOP
 
Læs mere om løbeskoleforløbet HER 
Tilmeldte
7 /30
Tilmeldingsfrist
29.05.2022
Tidspunkt
24.04.2022 kl. 09.00 - 24.04.2022 kl. 10.00
Sted
Ådalsvej 94, 8382 Hinnerup