Nyheder

Djurslands Bank Løbet i Hinnerup torsdag d. 8. juni

Hinnerup Løberne afvikler motionsløb for alle, torsdag d. 8. juni kl. 18.30. Der kan vælges 4 eller 8 km og der vil være tidtagning med chip, masser af lodtrækningspræmier til forhåndstilmeldte og præmier til 1-2-3 i alle klasser. Flere af vore sponsorer vil også være til stede på pladsen med spændende ting for dig.

Mere info og tilmelding på fanebladet Djurslands Bank Løbet - Vi glæder os til at se dig og dine løbesko 

  08.05.2023
  Tommy Jespersen
Intervaltræning 2023 forår

Hver torsdag kl. 18 - 19 helt frem til sommerferien er der intervaltræning. Nye øvelser hver torsdag og med niveau inddeling, så alle kan være med - klik på læs mere.

Intervaltræning med andre er lettere, mere seriøst, socialt og sjovt. Vi starter altid kl. 18.00 ved klubhuset - du skulle prøve det !

  04.03.2023
  Carsten Wetche
Løbeskole for begyndere 2023 KICK - din løbestart
Løbeskole for begyndere 2023   KICK - din løbestart
Søndag d. 23. april kl. 9.30 starter årets løbeskole for begyndere. Vi tilbyder et 12 ugers løbeskoleforløb, som er inspireret af løbeskolekonceptet, KICK - din løbestart, der er udviklet af en række østjyske løbeklubber i samarbejde med DGI. Selve træningen er målrettet voksne og vil være overvejende klassisk med vekslen mellem gang og løb. Desuden træner vi let styrke, balance mv. med henblik på at forebygge skader. Opstartssøndagen mødes vi kl. 9.30, men de efterfølgende søndage starter vi kl. 9.00 og altid ved klubhuset bag  svømmehallen. Træningen bliver sjov, seriøs og social.
 Tilmelding: Klik på fanebladet EVENT og tilmeld dig løbeskole for begyndere. Du kan også bare møde op og prøve de første 2-3 søndagstræninger inden tilmelding. 

Nåede du ikke med fra opstartssøndagen, så tøv ikke med at møde op senere - du vil ikke fortryde !


  13.04.2023
  Tommy Jespersen