Nyheder

Resultater - Egå Engsø Løbet
20 friske Hinnerupløbere deltog i det traditionsrige Egå Engsø Løb. Klik "læs mere" for at se resultaterne.
  22.04.2019
  Benita Christensen
  Læs mere
Resultater - Skvæt Skovløb
 Fire Hinnerup løbere stiftede bekendtskab med Helvedesbakken, Dræberen, Alf d’Huez og meget andet godt - Klik læs mere for at se de flotte resultater. 
  10.04.2019
  Benita Christensen
  Læs mere
Intervaltræning forår 2019
Interval træning startede torsdag den 14 marts 2019 med Coopertest. Du kan sagtens nå at være med , du skal blot møde op. Program for intervaltræning i foråret 2019 - torsdage kl. 18.00 ved klubhuset ved Rønbækcenteret. Vi holder sommerpause med sidste intervaltræning inden sommerferien den 20. juni. Det bliver igen sjovt, hårdt og din kondition bliver bedre. Se programmet her (kræver PDF-reader), eller se det under "Læs mere".
  16.03.2019
  Carsten Wetche
  Læs mere
Kick - din løbestart. Løbeskole for begyndere


 Kickstart et liv som løber med Hinnerup Løberne
 
Vil du gerne i gang med at løbe? Har du selv forsøgt flere gange, men er gået i stå eller har mistet motivationen? Så er vores løbeskole løsningen ! 
  11.03.2019
  Tommy Jespersen
  Læs mere
Træningsprogram BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2019
Så er løbeprogrammet til Bestseller Aarhus City halvmarathon klar til Hinnerup løberne. Programmet er, som sidst, lavet så det er tid man løber og ikke distance – dog er distancen skrevet ind, så man har en fornemmelse af, hvor lang man skal løbe. Baggrunden for træningsprogrammet er at træne udholdenhed ved at løbe langt og langsomt, og iltoptagelse ved at løbe kort og hurtigt – inspireret af Claus Hechmanns ”Løb som eliten”. Bemærk: Programmet er ikke for nybegyndere, men kræver en god basis kondition. Se programmet ved at klikke på "Læs mere".
  09.02.2019
  Carsten Wetche
  Læs mere
Klubløb og -arrangementer 2019
Klik "læs mere" for at se alle de spændende klubløb- og -arrangementer, vi har planer om at deltage i.
  20.01.2019
  Anni Agerbo
  Læs mere
Fitness tilbud til Hinnerup Løbere
Vi har fået et godt tilbud fra HOG fitness i Rønbækhallen ved siden af vor klubhus. Ikke kæmpelokaler med masser af mennesker, men med få der træner på helt nye fitnessmaskiner fra Tecnogym - interesseret ? Læs mere...
  06.10.2018
  Tommy Jespersen
  Læs mere