Nyheder

Intervaltræning forår 2024

Så er vi klar med forårets intervaltræning. Ib, Brian, Tommy og Carsten står klar med kendte intervaltræningsprogrammer fra torsdag den 7. marts og hver torsdag frem til 13. juni. Vi løber på tid og ikke distance, så alle kan være med - klik på læs mere

Intervaltræning med andre er lettere, mere seriøst, socialt og sjovt. Vi starter altid kl. 18.00 ved klubhuset - du skulle prøve det !

  19.02.2024
  Carsten Wetche
Løb gratis med Hinnerup Løberne - helt frem til 1. marts

Kom og løb med hos Hinnerup Løberne. Frem til 1. marts kan du gratis løbe med ved vore træninger. Søndag er der fælles opvarmning kl. 9.00 og derefter løbes der langsomt over til Linen/skoven. Her inddeles løberne i tempogrupper, lige fra Royal Run løbeskolen der løber ca. 7 min/km til de hurtigste og erfarne der løber ca. 5 min/km. På søndage løbes der typisk 5-12 km. Tirsdage løbes kl. 18 (uden fællesopvarmning) på oplyste stisystemer i Hinnerup og distancen er typisk 5-8 km.

Jamen, skal jeg så komme til alle træninger ? NEJ, det er frivilligt hvor ofte du løber i løbeklubben, men du har altid nogen at løbe med og til at holde motivationen oppe med.

Jamen, er jeg god nok til at løbe i en løbeklub ? JA, der er alle niveauer og aldre - flest motionister der bare vil løbe sammen, men også en gruppe der giver den gas.   

Jamen, er det ikke dyrt kontingent, når jeg selv kan løbe en gratis tur ? NEJ, kr. 250,- for et helt år. Der er tilskud til motionsløb, rabataftale på løbeudstyr og dit løb vil blive mere struktureret.

Kom og prøv det, du vil ikke fortryde ! 

  22.01.2024
  Tommy Jespersen
Skal du løbe Royal Run 24. maj ?

Skal du løbe Royal Run den 20. maj 2024 (2. pinsedag) ? Hvis ja, så er vi i gang med et træningsforløb for let-øvede. De træner søndage kl. 9.00-10.00 og tirsdage kl. 18.00-19.00. Hver træning har 4 løbepas med 1 minuts gåpause mellem hvert løbepas. Løbeminutterne bliver flere og flere som ugerne går, men stadig med 1 minuts gåpause mellem hvert løbepas. Der løbes langsomt (ca. 7 min/km.) og tempoet forbliver det samme gennem hele træningsforløbet. Dermed opbygger vi skånsomt led og muskler til f.eks. Royal Run eller Kageløbet i Randers :-)

Eventuelle spørgsmål: info@hinneruploberne.dk    

  22.01.2024
  Tommy Jespersen
Intervaltræningen holder vinterpause

Siden april frem til sommerferien og efter ferien frem til november, har intervaltrænerne Carsten, Brian, Ib og Tommy, på skift, hver eneste torsdag kl. 18-19 haft forskellige intervaløvelser med niveau inddeling.

Intervaltræningen holder nu vinterpause fra november frem til april, hvor intervaltræning for alle, igen starter op og fortsætter helt frem til sommerferien 

  03.11.2023
  Tommy Jespersen