Løbeskole - KICK din løbestart
Vi tilbyder et løbeskoleforløb, som er inspireret af løbeskolekonceptet KICK din løbestart, der er udviklet af en række østjyske løbeklubber i samarbejde med af DGI. Selve træningen er målrettet voksne og vil være overvejende klassisk med vekslen mellem gang og løb. Desuden træner vi let styrke, balance mv. med henblik på at forebygge skader. Der er to ugentlige fællestræninger, der har fokus på, at træningen bliver sjov, seriøs og social.
 

Målgruppe:

Løbeskolens begynderhold - del 1 er for dig, der ikke er vant til at løbe. Løbeprogrammet starter helt fra bunden og ender med, at du efter 12 uger ubesværet kan løbe 20 min. i træk.  
 
Løbeskolens begynderhold - del 2 er for dig, der har deltaget på begynderhold - del 1 eller som kan løbe 6 min. langsomt tempo. Efter 12 uger, vil du ubesværet kunne løbe en halv time i træk.
 
Løbeskolen er også for løbere, som har haft skader og derfor har brug for en langsom opstart.
 

Periode:

Begynderhold del 1 - opstartsdato: 24. maj 2020
 
Begynderhold del 2  - opstartsdato: 16. august 2020
 

Træning:

Der er fællestræning søndag kl. 9. med trænere
 
Om tirsdagen opfordres deltagerne til sammen at løbe søndagens program igen, i en selvstændig gruppe. I starten vil der være en træner med for at I som løbegruppe får en god start. Der oprettes en messengergruppe, så I har kontakt til hinanden.
 
Vi mødes i/ved klubben (HOG-fodbolds klubhus bag ved svømmehallen).
 
Det er ikke vigtigt at løbe hurtigt, det vigtigste er at komme godt i gang. Træningsprogrammet er angivet i minutter (ikke i kilometer) og veksler mellem gang og løb. Træningsprogram for begynderhold del 1 og 2: Niveau 1
 
Efter gennemførsel af træningsprogrammet for begynderholdet (Niveau 1 del 1 og del 2) anbefales enten:

Pris:

Det koster kr. 100,- at deltage de 12 uger på KICK begynderholdet del 1 og for 12 uger begynderhold 2 med opstart i august, kr. 100,- . Du bliver ved tilmeldingen meldt ind i klubben og får dermed mulighed for at deltage i klubstøttede motionsløb fra august.
Er du allerede medlem af løbeklubben er det gratis at deltage på begynderholdet.
 
Klik på EVENT for at tilmelde dig begynderholdet.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Anni Agerbo på mobil: 4032 8813 eller Mette Voss på mobil: 6133 1489.