Løbeskole 2021   KICK - din løbestart
Vi tilbyder et løbeskoleforløb, som er inspireret af løbeskolekonceptet, KICK - din løbestart, der er udviklet af en række østjyske løbeklubber i samarbejde med af DGI. Selve træningen er målrettet voksne og vil være overvejende klassisk med vekslen mellem gang og løb. Desuden træner vi let styrke, balance mv. med henblik på at forebygge skader. Der er to ugentlige fællestræninger, der har fokus på at træningen bliver sjov, seriøs og social.
 

Målgruppe:

Løbeskolens begynderhold - del 1 er for dig, der ikke er vant til at løbe. Løbeprogrammet starter helt fra bunden og ender med, at du efter 12 uger ubesværet kan løbe 20 min. i træk.  
 
Løbeskolens begynderhold - del 2 er for dig, der har deltaget på begynderhold del 1, eller som kan løbe 6 minutter i træk i langsomt tempo. Efter 12 uger, vil du ubesværet kunne løbe en halv time i træk.
 
Løbeskolen er også for løbere, som har haft skader og derfor har brug for en langsom opstart.
 

Periode:

Begynderhold del 1 - opstartsdato: søndag d. 9. maj 2021 kl. 9.30. Tilmelding: KLIK HER
 
Begynderhold del 2  - opstartsdato: søndag d. 1. august 2021 kl. 9.00
 

Træning:

Der er fællestræning søndag kl. 9.00 med trænere (dog er opstartssøndagen d. 9. maj kl. 9.30)
 
Om tirsdagen kl. 18.00 opfordres deltagerne til sammen at løbe søndagens program igen, i en selvstændig gruppe. I starten vil der være en træner med for at I som løbegruppe får en god start. Der oprettes en messengergruppe, så I har kontakt til hinanden.
 
Vi mødes i/ved klubben (HOG-fodbolds klubhus bag ved svømmehallen).
 
Det er ikke vigtigt at løbe hurtigt - det vigtigste er at komme godt i gang !

Træningsprogrammet er angivet i minutter (ikke i kilometer) og veksler mellem gang og løb. Træningsprogram for begynderhold del 1 og 2: Niveau 1

 
Efter gennemførsel af træningsprogrammet for begynderholdet (Niveau 1, del 1 (12 uger) og del 2 (12 uger)) anbefales enten:

Pris:

Det koster kr. 100,- at deltage de 12 uger på KICK-din løbestart begynderholdet del 1

Når de første 12 uger er er gennemført, starter begynderhold 2, søndag den 1. august også med 12 uger til kr. 100,-

Du bliver ved tilmeldingen meldt ind i løbeklubben og får dermed mulighed for at deltage i klubstøttede motionsløb fra august måned.

Er du allerede medlem af Hinnerup Løberne er det gratis at deltage på begynderholdene.
 
Klik på EVENT for at tilmelde dig 2021 løbeskolen, KICK - din løbestart
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Anni Agerbo på mobil: 4032 8813 eller Mette Voss på mobil: 6133 1489.