Løbeskole - KICK din løbestart
Vi tilbyder et løbeskoleforløb, som er inspireret af løbeskolekonceptet KICK din løbestart, der er udviklet af en række østjyske løbeklubber i samarbejde med af DGI. Selve træningen er målrettet voksne og vil være overvejende klassisk med vekslen mellem gang og løb. Desuden træner vi styrke, balance mv. med henblik på at forebygge mod skader. Der er to ugentlige fællestræninger, der har fokus på, at træningen bliver sjov, seriøs og social.
 

Målgruppe:

Løbeskolens begynderhold - del 1 er for dig, der ikke er vant til at løbe. Løbeprogrammet starter helt fra bunden og ender med, at du efter 12 uger ubesværet kan løbe 20 min. i træk.  
 
Løbeskolens begynderhold - del 2 er for dig, der har deltaget på begynderhold - del 1 eller som kan løbe 6 min. langsomt tempo. Efter 12 uger, vil du ubesværet kunne løbe en halv time i træk.
 
Løbeskolen er også for løbere, som har haft skader og derfor har brug for en langsom opstart.
 

 
 
 

Periode:

Begynderhold del 1 igangsættes i foråret: 7. april 2019
 
Begynderhold del 2 igangsættes efter sommeren: 11. august 2019
 

Træning:

Der er to ugentlige fællestræninger:
Søndag kl. 9
Torsdag kl. 18
 
Vi mødes i/ved klubben (HOG-fodbolds klubhus bag ved svømmehallen).
 
Træningen tilrettelægges således, at løbetræningen/intervaltræningen om torsdagen ofte foregår i nærhed af klubben sammen med øvrige klubmedlemmer, mens vi om søndagen løber for os selv efter træningsprogrammet. Der vil under begge træningssessioner være fokus på styrke, balance mv. med henblik på forebyggelse af skader.
 
Det er ikke vigtigt at løbe hurtigt, det vigtigste er at komme godt i gang. Træningsprogrammet er angivet i minutter (ikke i kilometer) og veksler mellem gang og løb. Træningsprogram for begynderhold del 1 og 2: Niveau 1
 
Efter gennemførsel af træningsprogrammet for begynderholdet (Niveau 1 del 1 og del 2) anbefales enten:

Pris:

Det koster 100 kr. at deltage på KICK begynderholdet hhv. i forår og efter sommeren. I foråret kan du tilmelde dig til to motionsløb, Hinnerup løbet (vores eget løb) og Royal Run til favorabel pris. Du bliver ved tilmeldingen meldt ind i klubben og får dermed mulighed for at deltage i klubløb fra august, mens du på lige fod med øvrige medlemmer kan deltage i klubbens egne arrangementer hele året igennem. Er du medlem af løbeklubben er det gratis at deltage på begynderholdet.
 
Klik på EVENT for at tilmelde dig begynderholdet eller klik på BLIV MEDLEM for at blive medlem. Medlemmer skal også tilmelde sig på begynderholdet (pris 0 kr.). Du får rabat på medlemsskab, hvis du tilmelder dig midt i en sæson.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Anni Agerbo på mobil: 4032 8813 eller Mette Voss på mobil: 6133 1489.