Løbeskole - LøbMed begynderhold
Vi tilbyder et løbeskoleforløb, som er inspireret af et landsdækkende løbekoncept udviklet af DGI og Dansk Atletik Forbund: LØB MED. Selve træningen vil være overvejende klassisk med vekslen mellem gang og løb. Desuden træner vi styrke, balance mv. med henblik på at forebygge mod skader. Der er to ugentlige fællestræninger, der har fokus på at træningen bliver sjov, seriøs og social.
 

Målgruppe:

Løbeskolens begynderhold - del 1 er for dig, der ikke er vant til at løbe. Løbeprogrammet starter helt fra bunden og ender med, at du efter 12 uger ubesværet kan løbe 20 min. i træk.  
 
Løbeskolens begynderhold - del 2 er for dig, der har deltaget på begynderhold - del 1 eller som kan løbe 6 min. langsomt tempo. Efter 12 uger, vil du ubesværet kunne løbe en halv time i træk.
 
Løbeskolen er også for løbere, som har haft skader og derfor har brug for en langsom opstart.
 

 
 
 

Periode:

Begynderhold del 1 igangsættes i foråret: 8. april 2018
 
Begynderhold del 2 igangsættes efter sommeren: 12. august 2018
 

Træning:

Der er to ugentlige fællestræninger:
Søndag kl. 9
Torsdag kl. 18
 
Vi mødes i/ved klubben (HOG-fodbolds klubhus bag ved svømmehallen).
 
Træningen tilrettelægges således, at løbetræningen/intervaltræningen om torsdagen ofte foregår i nærhed af klubben sammen med øvrige klubmedlemmer, mens vi om søndagen løber for os selv efter træningsprogrammet. Der vil under begge træningssessioner være fokus på styrke, balance mv. med henblik på forebyggelse af skader.
 
Det er ikke vigtigt at løbe hurtigt, det vigtigste er at komme godt i gang. Træningsprogrammet er angivet i minutter (ikke i kilometer) og veksler mellem gang og løb. Træningsprogram for begynderhold del 1 og 2: Niveau 1
 
Efter gennemførsel af træningsprogrammet for begynderholdet (Niveau 1 del 1 og del 2) anbefales enten:

Pris:

Det koster 150 kr. at deltage på begynderholdet hhv. i forår og efter sommeren. Du bliver ved tilmeldingen meldt ind i klubben og kan på lige vilkår som de øvrige medlemmer deltage gratis i klubløb og -arrangementer. Inklusiv i prisen er startnummer til Jyske Bank løbet, som er vores eget løb, der ikke udbydes som klubløb, da vi har til afviklingen har brug for mange hjælpere. Er du medlem af løbeklubben er det gratis at deltage på begynderholdet.
 
Klik på EVENT for at tilmelde dig begynderholdet eller klik på BLIV MEDLEM for at blive medlem. Medlemmer skal også tilmelde sig på begynderholdet (pris 0 kr.). Du får rabat på medlemsskab, hvis du tilmelder dig midt i en sæson.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Anni Agerbo på mobil: 4032 8813 eller Mette Voss på mobil: 6133 1489.