Moustaceløbet (klubløb)
Tidspunkt
04.11.2023 kl. 10.00 - 04.11.2023 kl. 12.00
Sted
Aarhus Atletik- og Løbeakdemi
Beskrivelse

Aarhus 1900 Atletik og løb har i år valgt at dedikere det første nytårsløb til at sætte fokus på mænds sundhed - inspireret af den australske bevægelse Movember (en sammentrækning af moustache og november), hvor mænd lader deres overskæg gro, for at sætte gang i samtalen omkring mænds mentale helbred og særligt mænd med prostatakræft.

Løbet er for både mænd, kvinder og børn, og vi håber, at vi sammen kan skabe et sjovt og hyggeligt løb, hvor vi samtidig samler ind til en vigtig sag. Lad overskægget stå eller kom og iklæd dig et af de mange overskæg, der vil være til rådighed på dagen. 

Alt overskud fra løbet går ubeskåret til lokale tiltag som til dagligt arbejder for at forbedre mænds sundhed og tilværelsen for mænd med prostatakræft. 

Distancer: 5 og 10 km - kl. 10. Læs mere om løbet her.

Start, mål og parkering på Havreballe Skovvej 11, 8000 Aarhus C foran Aarhus Atletik- og Løbeakdemi. 

Hinnerup løberne giver 70 kr. i tilskud til startgebyret til klubbens medlemmer. Når du deltager i løb med klubtilskud, forventes det, at du er iført den grønne Hinnerup løber t-shirt.

Der er fælleskørsel fra klubben kl. 9 - medbring evt. bil. Fælleskørsel kan jo kun lade sig gøre, hvis nogen/nogle medbringer bil, og mød i tide da vi højst venter et par minutter over det angivne tidspunkt med at køre til startområdet.

Kontakt enten Tommy på mobil: 91567838 eller Anni på mobil: 40328813, hvis du har ændringer til din tilmelding.

OBS! Ved for sen afbud/udeblivelse skal du selv betale hele startgebyret medmindre et andet medlem overtager startnummeret.
Hinnerup Løberne