NightTrail (Klubløb)
Tidspunkt
02.02.2022 kl. 19.00 - 02.02.2022 kl. 21.00
Sted
Beskrivelse
Distancer: 5 og 10 km - kl. 19.00

Udstyr: Det anbefales, at du løber med en pandelampe, der lyser kraftigt, da skoven er mørk om natten og stierne er små.

Start, mål og parkering ved Silistria i Marselisborgskoven,Ørneredevej 15, 8270 Højbjerg. 

NightTrail er små trails, vilde bakker, mudder, vand, sand og MØRKE! Og du vil med garanti komme steder, du ikke har været før. Der løbes flere afdelinger, alle på ONSDAGE med start efter mørkets frembrud. Du kan løbe super rå trails i Marselisborgskoven, fundet og testet af nogle af verdens bedste orienteringsløbere. Trails vil være grundigt afmærket med reflekser og personer, så du bare kan løbe og ikke behøver tænke på at finde vej. Læs mere om løbet og ruten her.

Der vil efter løbet være mulighed for at få suppe, som indgår i prisen, derudover vil der være mulighed for at købe lidt forskelligt godt at drikke. Der er toilet, samt mulighed for bad, omklædning og sauna lige ved mål. Derudover er der for de friske kun 50 m til havet!

Der er egenbetaling på 60 kr., resten af startgebyret betaler Hinnerup Løberne. Deltagere tilmeldes løbende indtil, der er udsolgt, så vil du sikre dig et startnummer, så skal du tilmelde dig med det samme. Du får refunderet de 60 kr., hvis der udsolgt.

Der er fælleskørsel fra klubben kl. 17.15 - medbring evt. bil. Fælleskørsel kan jo kun lade sig gøre, hvis nogen/nogle medbringer bil, og mød i tide da vi højst venter et par minutter over det angivne tidspunkt med at køre til startområdet.

Kontakt enten Tommy på mobil: 91567838 eller Anni på mobil: 40328813, hvis du har ændringer til din tilmelding.

OBS! Ved for sen afbud/udeblivelse skal du selv betale startgebyret medmindre et andet medlem overtager startnummeret.
Hinnerup Løberne