Tranbjerg Løber 6 Timer (Klubløb)
Tidspunkt
11.09.2021 kl. 11.00 - 11.09.2021 kl. 17.00
Sted
Tranbjerg Sø (Østerby Mose)
Beskrivelse

Hvor langt kan du eller dit hold løbe på 6 timer?

Tranbjerg Sø stiller 1.100 meter fast grussti til rådighed for udfordringen i skønne omgivelser. Ruten er flad og uden trafik.
Der kan tilmeldes hold på op til 6 løbere, og I kan skifte som I har lyst. Eneste betingelse er at der maks. er én løber fra holdet på ruten ad gangen, og der tælles kun hele runder. Når man ikke er på ruten, kan man hygge sig i målområdet med de andre deltagere.

Startsted: Tranbjerg Sø tæt ved Tingskov Allé 15, 8310 Tranbjerg

Parkering: På vejen ind til rensningsanlægget Tingskov Alle 74, 8310 Tranbjerg eller Trankær Mosevej eller Trankærgårsdsvej pga. begrænset parkeringspladser.

Afterpaty: Der er inkluderet sandwich, en øl/vand og kaffe/kage til alle deltagere, som vi hygger med, og udveksler røverhistorier fra dette og forrige løb.

Præmier:
Præmie og ”pokal” til den person af hvert køn, der har løbet flest omgange, samt det hold, der løber længst.
Måske der kommer sponsor-lodtrækningspræmier…

Tilmelder du et hold med flere deltagere, skal de andre deltagere være medlem af klubben. Husk at skrive deres navne i kommentarfeltet. Klubben giver 80 kr. i tilskud pr. medlem.

Hvis du gerne vil deltage på et hold, men ikke kender nogle, der vil med, skriver du dette i kommentarfeltet, så ser vi om der kommer tilmeldinger, så det kan lade sig gøre. Hvis ikke får du naturvis pengene retur. 

Læs mere om løbet: klik her 

Kontakt enten Tommy på mobil: 91567838 eller Anni på mobil: 40328813, hvis du har ændringer til din tilmelding. 

OBS! Ved for sen afbud/udeblivelse skal du selv betale startgebyret medmindre et andet medlem overtager startnummeret.

Hinnerup Løberne