OPSTART KICK Begynderhold del 1
Tidspunkt
09.05.2021 kl. 09.30 - 09.05.2021 kl. 10.30
Sted
HOGs fodbold klubhus
Beskrivelse

Kickstart et liv som løber med Hinnerup løberne

Vil du gerne i gang med at løbe? Har du selv forsøgt flere gange, men er gået i stå eller har mistet motivationen? Så er vores løbeskole løsningen! Vores dygtige instruktører giver dig sjov, social og seriøs træning med mål om på sigt at kunne løbe 5 km i et stræk. 
 
Hinnerup løberne har tilsluttet sig det nye KICK koncept, der giver dig den bedste start på dit nye liv som løber. Tilbuddet er udarbejdet i samarbejde med DGI Løb og er målrettet voksne. Der er ikke fokus på tider, kilometer eller om du har det sidste nye skrig indenfor løbetøj. Alle kan være med uanset niveau og forudgående erfaringer.
 
Vi tilbyder dig et 12-ugers begynderprogram med to ugentlige fællestræninger, den ene om søndagen er med træner, og den anden om tirsdagen, hvor I som deltager på begynderholdet selv løber sammen i en gruppe. Der vil være en træner med i starten om tirsdagen, så I kan få en god start og der oprettes en messengergruppe eller lignende, så I kan kontakte hinanden.
 
Træningsprogrammet veksler mellem gang og roligt løb og er det, der løbes både søndag og tirsdag.
 
Vi træner dig langsomt og krydrer vores fællestræninger med moderat styrke- og balanceøvelser, så vi forebygger eventuelle skader, og derved underbygger din lyst til at løbe og ikke mindst nyde det. På længere sigt vil du opleve større overskud og glæde i hverdagen. 
   
Praktiske informationer:
Opstart og træningstider: Opstart søndag den 9. maj kl. 9.30 – mødested ved HOGs fodbold klubhus bag svømmehallen. Efterfølgende søndage træner vi fra kl. 9. Klokkeslæt for tirsdagstræning er i udgangspunkt kl. 18, men der kan aftales andet tidspunkt, hvis det passer bedre.
 
Pris: Begynderhold del 1 (inkl. medlemskab i 2021) – 100 kr.
 
Den 1. august starter KICK begynderhold del 2 op med endnu 12 ugers forløb.
 
Medlemsskabet giver mulighed for at deltage i klubløb fra august, mens du på lige fod med øvrige medlemmer kan deltage i klubbens egne arrangementer hele året igennem. 1 års medlemsskab koster 250 kr.
 
Hvis du allerede er medlem af klubben og kun ønsker at deltage på løbeskolen, er den gratis.   
 
Hinnerup løber T-shirt/singletter kan, hvis du ønsker en, bestilles på hjemmesiden under menuen SHOP
 
Læs mere om løbeskoleforløbet HER 
Hinnerup Løberne