AFLYST: 6 timer i skoven Trail Run (Klubløb)
Tidspunkt
01.08.2020 kl. 10.00 - 01.08.2020 kl. 16.00
Sted
Skydebanehuset
Beskrivelse
UDFORDRINGER FOR ALLE - SAMMENHOLD - LÆKKER RUTE - FOR ALLE
 
6 TIMER I SKOVEN – TRAIL, er et TRAIL-løb i Silkeborg. Ruten appellerer til både den garvede, inkarnerede løber, samt til løberen, der blot løber en gang imellem for hyggens skyld. Der er til 6 timer i skoven mulighed for at løbe både 6 timer solo, på to mands hold (duo) og trio-hold.
 
Klasser: 
Solo m/k (2 klasser)
Duo m/k (2 klasser)
Trio m/k (2 klasser).
Mulighed for mixhold. 
 
Tilmelder du duo eller trio-hold skal de andre deltagere være medlem af klubben. Husk at skrive deres navne i kommentarfeltet.
Hvis du gerne vil deltage på et duo eller trio-hold, men ikke kender nogle, der vil med, skriver du dette i kommentarfeltet, så ser vi om der kommer tilmeldinger, så det kan lade sig gøre. Hvis ikke får du naturvis pengene retur.
 
Løbet går overordnet set ud på, at løbe flest omgange på den ca. 5 km. lange rute, inden de 6 timer er gået. Man bestemmer selv hvor mange runder i træk man vil løbe. Når man ikke er på ruten, kan man hygge sig i målområdet, hvor vi disker op med gratis kaffe, frugt, energidrik mv. Derudover er der mulighed for tilkøb af burger og pastasalat.
 
Regler
Den person eller det hold der fuldfører flest omgange på ruten inden 6 timer, vinder klassen. Kun fuldførte omgange kørt INDEN klokken 16.00 tæller med i slutresultatet.
Er man på omgangshøjde med en anden løber eller et andet hold efter 6 timer, er det den løber eller det hold, der har løbet hurtigst, der vinder.
Det er kun tilladt at skifte løber i skiftezonen.

Læs mere om løbet: klik her 
 
Der er fælleskørsel fra klubben kl. 8.30 - medbring evt. bil. Fælleskørsel kan jo kun lade sig gøre, hvis nogen/nogle medbringer bil, og mød i tide da vi højst venter et par minutter over det angivne tidspunkt med at køre til startområdet.

Kontakt enten Tommy på mobil: 91567838 eller Anni på mobil: 40328813, hvis du har ændringer til din tilmelding.
 
OBS! Ved for sen afbud/udeblivelse skal du selv betale startgebyret medmindre et andet medlem overtager startnummeret.
Hinnerup Løberne